Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

[XBox Oyun] XBox Hakkındaki önemli detaylar

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Xbox oyuncularına bu hafta sunulacak olan oyunlar (9 Ekim 2017 – 15 Ekim 2017)

Siz hangilerini satın almayı düşünüyorsunuz.



Eğer Xbox One veya Windows 10 cihaz sahibiyseniz bu hafta oldukça şanslısınız. Çünkü bu ay bahsettiğimiz platformun oyuncuları Middle-earth: Shadow of War ve The Evil Within 2 gibi güzel oyunlara kavuşuyor. Dilerseniz hemen aşağıdaki listemizden sizler de bu hafta çıkacak olan Xbox oyunlarına göz atabilirsiniz. Ardından yorumlar kısmında sizlerin bu oyunlar hakkındaki düşüncelerini de bekliyor olacağız.


ShadowWar-hero.jpg

Xbox oyuncularına bu hafta sunulacak olan oyunlar


  • Middle-earth: Shadow of War
  • Raid: World War II
  • Danger Zone
  • Shiny
  • Decay: The Mare
  • The Evil Within 2
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Microsoft, 4 adet yeni Xbox One S paketi duyurdu

Xbox One X bütçenizi zorluyor ise bu 4 yeni Xbox One S paketlerini deneyebilirsiniz.


Microsoft sadece dakikalar önce yaptığı yeni bir duyuru ile birlikte Xbox One S Minecraft Complete Adventure Bundle, Xbox One S Rocket League Blast-Off Bundle, Xbox One S Starter Bundle ve Xbox One S Ultimate Halo Bundle konsol paketlerini duyurdu. Yapılan açıklamalara göre bu 4 paketin içerisindeki konsol da beyaz renkli ve 500 GB olacak. Peki, bu paketlerin içerisinde neler olacak? Muhtemelen isimlerden anlamışsınızdır fakat biz yine de şöyle bir detaylıca belirtelim sizlere.


Four-New-Bundles-Hero-hero.jpg

Öncelikle, Xbox One S Minecraft Complete Adventure Bundle içerisinde bir adet beyaz renkli, 500 GB konsol, 1 adet kontrolcü, Minecraft oyununun dijital kodu, Minecraft Explorer dijital kodu, Minecraft: Story Mode Season 1 – The Complete Adventure (Episodes 1-8) dijital kodu, 3 aylık Xbox Live Golddijital kodu ve son olarak da 1 aylık Xbox Game Pass dijital kodu bulunacak. Yani bir Minecrafthayranıysanız bu paket tamamen sizin için oluşturulmuş. Son olarak, bu paketin piyasa fiyatı ise $279 USD / £229 GBP / €279 EUR olarak açıklandı.
Sırada Xbox One S Rocket League Blast-Off Bundle var. Bu paketin içerisinde de aynı şekilde 1 adet beyaz renkli, 500 GB konsol ve 1 adet kontrolcü bulunuyor. £229 GBP / €279 EUR fiyat etiketine sahip olacak olan bu paketin içerisinde ayrıca Rocket League dijital kodu, 3 aylık Xbox Live Gold dijital kodu ve son olarak 1 aylık da Xbox Game Pass dijital kodu bulunuyor. İçerik olarak bir önceki pakete göre daha zayıf diyebiliriz. Yine de Rocket Leaguekesinlikle deneyimlenmesi gereken bir oyun.
Eğer siz Minecraft veya Rocket League fanı değilseniz, belki de Xbox One S Starter Bundle paketini denemelisiniz. Bu paketin içerisinde sadece konsol, kontrolcü, 3 aylık Xbox Live Gold ve 1 aylık Xbox Game Pass bulunuyor. Bu paketin fiyatı da $279 USD / £229 GBP / €279 EUR. Tabii yine de sizler özel bir Microsoft oyunu istiyorsanız, son paketimiz sizleri bekliyor. Xbox One S Ultimate Halo Bundleiçerisinde yine 1 adet konsol ve 1 adet kontrolcü bulunuyor. Fakat bunun yanında Halo 5: Guardians ve Halo: The Master Chief Collection oyunlarının dijital kodları da sizi bekliyor. Son olarak, $279 USDfiyat etiketine sahip olan bu pakette 3 aylık Xbox Live Gold ve 1 aylık Xbox Game Pass da bulunmakta.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Xbox One ile PlayStation 4 arasında bir Cross-Play köprüsü hiçbir zaman kurulmayabilir

Bunun sebebi ise sadece Sony olarak görünüyor.



Konsollar ve hatta PC arasında oluşacak bir Cross-Play köprüsünü birçok oyuncu ve geliştirici ekip istiyor. Microsoft ise bu durumun öncüsü olarak hareket ediyor. Hatta Microsoft, birçok farklı market içerisinde rakibi olan Sony ile de birlikte çalışıp, Xbox One ile PlayStation 4 arasında bir Cross-Playkurmak istiyor. Bu konudaki haberleri zaten sizlere 1 aydır aktarıyoruz. Microsoft ekibi sürekli olarak Sony ile iletişimdeydi ve Sony sürekli reddetse de Microsoft hep olumlu yorum yapıyordu. Bugün ise işler değişti ve artık Microsoft, PS4 ile Xbox One arasında bir Cross-Play olacağını düşünmüyor.


xbox-one-x-phil-spencer.jpg

Oysa ki Fortnite ve ARK: Survival Evolved oyunları arasında Cross-Play teknolojisi vardı ve geliştirici ekipler yanlışlıkla aktif etmişti bu teknolojiyi. Böylece PlayStation 4, Xbox One ve PC oyuncuları birlikte oynayabilmişlerdi. Tabii kısa bir süreliğine çünkü Sony hemen kapatmıştı bu özelliği. Sony tarafı neden böyle bir özellik istemiyor, şu an bilemiyoruz ama Rocket League, ARK: Survival Evolved, Minecraft ve bunlara benzer birçok rekabetçi olmayan video oyunu PC ve Xbox One arasında, hatta Minecraft için mobil platformlar arasında Cross-Play desteği veriyor. Ne diyelim? Xbox One ve PC oyuncuları şanslı. Çünkü rekabetçi olmayan bir video oyununda Cross-Play teknolojisinin nasıl bir zararı olacak ki? PC üzerinde oynayan kişinin avantajı olsa ne olur rekabetçi olmayan bir oyunda?
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Xbox One X ile gerçek gücü hissedebileceğiniz fragmanlar yayımlandı

Her biri, konsolun farklı bir gücünü dile getiriyor.



Aşırı uzun süredir beklenen Xbox One X, artık en sonunda çıkmak üzere. Biz oyuncuların beğenisine sunulmasına birkaç hafta kala, Microsoft ekibi oyun için reklamlar ve fragmanlar yayımlamaya başladı. Yayımlanan her videonun da, ayrı ve özel birer ismi var. Gelecekte daha fazla video çıkar mı, bilemiyoruz, fakat şimdilik 4 tane olan videoların adı sırasıyla Dilate, Gasp, Veins ve Goosebumps. Her bir videonun içeriği, tam olarak isimlerindeki olayları gösteriyor.
Xbox-One-X-768x432-600x338.jpg

Xbox One X için yayımlanan fragmanlar, isimlerinde bulunan kelimelerin her birini, bu konsolu kullanırken yaşayacağımızı anlatıyor.

Yayımlanan fragmanlardan ilki olan Dilate, Xbox One X‘in akıcı gücünü gösteriyor. 30 saniyeuzunluğunda olan bu yeni fragman içerisinde, Middle-earth: Shadow of War, Assassin’s Creed Origins, PlayerUnknown’s Battlegrounds ve Halo 5: Guardians gibi daha eski yapımlar da yer alıyor. 2. fragman olan Gasp ise, konsol üzerinde oyunlarımızı oynarken nasıl nefesimizin kesileceğini konu alıyor.
Bir diğer video olan Veins isimli fragman ise, bizim ne derece sıkı sıkı oyunlara sarılacağımızdan bahsediyor. En son olarak ise karşımıza Goosebumps isimli fragman çıkıyor. Bu fragmanda da, konsolun tüylerimizi diken diken edeceği gösteriliyor. Yani her bir video, isimlerindeki olayı, bu konsolu kullanırken nasıl yaşayacağımızı anlatıyor. 7 Kasım 2017 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek olan konsol hakkında daha fazla şey öğrenmek için, haberimizin en sonunda sizleri bekleyen fragmanları izleyebilirsiniz.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Ninja Gaiden Black, Star Wars: Knights of the Old Republic ve daha fazlası...

İlk oyun yarın.

Söz verildiği gibi, Xbox One'ın orijinal Xbox oyunlarıyla geriye yönelik uyumluluğu bu yıl gelecek. Ama bu özellik, beklediğimizden çok daha erken geliyor, çünkü ilk oyunlar 24 Ekim'de çıkacak.
Xbox One'da başlangıçta toplam 13 oyun desteklenecek. Microsoft, bu oyunların bir listesini IGN ile paylaştı ve çok duyduğumuz Crimson Skies: High Road to Revenge ve Fuzion Frenzy oyunlarına ek olarak
Ninja Gaiden Black, Star Wars: Knights of the Old Republic ve Black
oyunları da olacak.

Söz konusu 1080p olunca, daha yüksek veya daha kararlı framerler ve daha hızlı yükleme süreleri desteklenmektedir. Yalnız bu oyunların bazıları 4:3 en/boy oranlarına sahiptir.
Oyun listesine göz atabilirsiniz.

- Black
- BloodRayne 2
- Crimson Skies: High Road to Revenge
- Dead to Rights
- Fuzion Frenzy
- Grabbed by the Ghoulies
- The King of Fighters Neowave
- Ninja Gaiden Black
- Prince of Persia: The Sands of Time
- Psychonauts
- Red Faction II
- Sid Meier's Pirates
- Star Wars: Knights of the Old Republic
Xbox 360 oyunlarında olduğu gibi fiziksel diskinizi sisteminizde açabilir veya Xbox Mağazasından dijital bir sürüm kullanarak oynayabilirsiniz. Sistem bağlantısı, Xbox donanımının farklı nesilleri arasında bile desteklenmektedir. Ama çevrimiçi multiplayer, orijinal Xbox oyunları için 2010'da biten destek nedeniyle mümkün değildir.


Xbox ve Xbox One S Karşılaştırma

Xbox'un patronu Phil Spencer, Xbox One X sahiplerinin bir çeşit geriye dönük uyumluluk desteği alabileceğini söyledi. "Bu alanda, [Xbox One] X'de uyumluluğun nasıl çalışacağı konusunda konuşacağımız bazı şeyler var, bence insanlar oldukça ilginç bulacak" dedi.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
1245-0-83022e4489c4dd222680f972b2e2f2a5.jpg


Xbox One bu hafta bir ton oyun yayınlayacak, ancak çoğunluğu tipik A klas başlıklı oyunlar değil. Bunun yerine, bu hafta önemli bir lansman var, ama diğer oyunları gözden kaçıranlar için bir fırsat olabilir.

Bu hafta Cadılar Bayramı'nda gelecek yaklaşık 10 oyun var. Disneyland Adventures ve Rush: A Disney/Pixar Adventure; Xbox 360'taki Kinect oyunları, denetleyici desteğiyle
Xbox One ve PC'ye geliyor. Ayrıca, Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection yeni hayvanlar, çok oyunculu destek ve ortamlarla Xbox One ve PC'ye geri dönüyor. Bu üç oyun da Xbox One X için geliştirilmiş oyun listesinin bir parçası.

Salı günü yayınlanacaklar; Beast Quest, Spintires: MudRunner, 8-Bit Adventure Anthology: Volume One, Maria the Witch, Dying: Reborn, Dead Exit ve Numantia. Sevimli platformların hayranı iseniz, gözleriniz Maria the Witch üzerinde olsun. Cadılar Bayramı gecesinde biraz fazladan korku için Dying Reborn, eğer strateji seviyorsanız Numantia var.

3 Kasım Cuma günü, bunlara dört oyun daha katılacaktır. Bu oyunların en büyüğü Activision'ın Call of Duty: WWII oyunudur. Bilmeniz gereken; co-op, tüm yeni zombiler, çok oyunculu ve dünyayı değiştiren bir savaşa sahip bir oyun. Diğer Cuma günü yayınlanacak oyunlar; Steven Universe: Save the Light, Mutant Football League ve 16-bit 99Vidas.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Devil May Cry HD Collection; PC, PlayStation 4 ve Xbox One için duyuruldu

Havada asılı kaldım, şahitlerim var.



Capcom çalışanı Yuri Araujo’nun resmi siteden yayımladığı açıklamaya göre Devil May Cry HD Collection tekrar; PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Çıkış tarihi 13 Mart 2018 olan bu pakette Devil May Cry, Devil May Cry 2, Devil May Cry 3: SpecialEdition bulunacak. Hem fiziksel, hem dijital olarak erişilebilecek olan seri, Amerika fiyatı olarak 29.99 Dolar fiyat etiketine sahip olacak. Paketteki oyunların 60 FPS değerinde çalışacağını belirten Capcom, serinin hayranlarını mutlu etmişe benziyor.
4373087-dante-devil-may-cry-random-31001768-1024-768-600x450.jpg

Tür olarak Hack And Slash olan seri, ilk oyununu 2001’de çıkarmıştı. Oldukça popüler olan seri, yeni nesil konsollara da Devil May Cry HD Collection paketinden daha önce uğramıştı. 17 Mart 2015 tarihinde DmC: Devil May Cry Definitive Edition‘ı, 25 Haziran 2015 tarihinde ise Devil May Cry 4 Special Edition‘ıçıkaran firma, seriyi bu hamle ile beraber komple yeni nesle aktarmış oluyor. Hideki Kamiya‘nın Devil May Cry ile başlattığı bu serüven her ne kadar onsuz devam etse de, seri oldukça popüler. Serinin hayranları yeni bir Devil May Cry için isteklerini dile getiriyorlar. Serinin Reddit sayfası hala aktif ve kullanıcılar düşüncelerini büyük bir hevesle paylaşmaya devam ediyor. Resident Evil 7 ile küllerinden doğan Capcom, Devil May Cry ile Anka Kuşu‘na dönerse şaşırmayalım sevgili oyunseverler. Sizlerde umarsızca kombo çekmek, yaratıkları havada asılı tutarak yok etmek istiyorsanız Capcom’un bu haberi bizler kadar sizleri de mutlu etmiştir.
Peki, sizler ne düşünüyorsunuz? 30 dolar fiyat etiketini hak eden bir paket mi var karşımızda? Yeni oyunun zamanı gelmedi mi? Sizlerin düşüncelerini merak ediyorum. Bakalım Devil May Cry hala heyecan yaratabiliyor mu?
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Xbox One X alana PlayerUnknown’s Battlegrounds bedava

PlayerUnknown’s Battlegrounds, Xbox One üzerinde henüz Xbox Game Preview sürecinde.



PC üzerinde büyük başarılara ulaşmış olan PlayerUnknown’s Battlegrounds, 25 milyondan fazla oyuncuya Steam üzerinden ulaştıktan sonra Xbox One konsolu için de çıkışını gerçekleştirdi. Sadece 2 gün içerisinde Xbox One üzerindede 1 milyon oyuncuya ulaşan PUBG, şimdi yepyeni bir kampanya ile karşımıza çıkıyor. PlayerUnknown’s Battlegrounds geliştiricileri ve Microsoft ile birlikte hazırlanan bu kampanya dahilinde Xbox One X alana PlayerUnknown’s Battlegrounds bedava olarak veriliyor. Xbox Game Preview içerisinde bulunan bu oyunun kampanyası tabii ki sonsuza kadar da sürmeyecek.


PUBGConsoleHERO-hero-hero.jpg

Microsoft tarafından gelen açıklamalara göre bahsettiğimiz kampanya 17 Aralık 2017 ile 31 Aralık 2017 tarihleri arasında geçerli olacak ve sadece seçili bölgelerde oyuncular bu kampanyadan yararlanacak. Bahsettiğimiz Xbox One X ve PUBG kampanyası, ülkemizde var mı, yok mu ne yazık ki bilemiyoruz fakat eğer böyle bir kampanya olacaksa, muhtemelen önümüzdeki hafta içerisinde bu konu hakkında bir açıklama yapılacaktır.
PUBG Hakkında

PlayerUnknown’s Battlegrounds, oyunun sonunda hayatta kalmayı başarabilen tek bir oyuncunun kazanabildiği ve oyuncu topluluklarının görüşlerinin toplanarak ortaya çıkardığı bir oyundur. Tüm oyuncular oyuna eşit şartlarda, kelimenin tam manasıyla hiç bir şeyleri olmadan başlarlar; haritanın çeşitli yerlerinde bulunan silah & ekipman ve gereçleri toplayarak tek başlarına hayatta kalma mücadelesi verirler. UNREAL 4 Oyun Motoruna sahip, gerçekçi ve olağanüstü heyecanlı olan bu oyun, 8 kilometre karelik bir harita içerisinde oynanmaktadır.
ARMA Serisi, H1Z1 : King of the Kill gibi oyunların ve “Battle Royale” oyun türünün öncüsü olan, PlayerUnknown takma adıyla dünyaca üne sahip Brendan Greene, bu heyecan verici proje için Bluehole’un tecrübeli ekibiyle birlikte çalışmıştır. Bu sadece bir oyun değil: HAYATTA KALMA SAVAŞI!
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
[h=1]Xbox Game Pass, kısa bir süreliğine 1 TL oluyor[/h][h=2]Bu fırsat kaçmaz.
[/h][FONT=&quot]
[FONT=&quot]Xbox‘ın yepyeni oyun servisi olan [FONT=&quot]Xbox Game Pass,[/FONT] [FONT=&quot]Ocak[/FONT] [FONT=&quot]2018[/FONT] güncellemesi ile karşımızda. [FONT=&quot]Xbox Game Pass[/FONT] bünyesinde hali hazırda [FONT=&quot]100’den[/FONT] fazla oyun barındırıyor ve her ay güncellenerek büyük yapımları ekranlarımıza taşımaya devam ediyor. Kütüphanesi [FONT=&quot]günden güne büyüyen[/FONT] ve güncellenen sistem, yeni duyurulan oyunları ile [FONT=&quot]Ocak[/FONT] 2018 indirmeye sunacağı oyunları açıkladı. “Nedir bu [FONT=&quot]Xbox Game Pass[/FONT]?” dediğinizi duyar gibiyim buyurun kısaca izah edelim.[/FONT]
XboxGamePass.jpg

[FONT=&quot]Xbox Game Pass, bir [FONT=&quot]Microsoft[/FONT] oyun aboneliği servisi. Abone olduğunuzda ayda yalnızca [FONT=&quot]29,00 TL[/FONT]ödeyerek [FONT=&quot]100’ün[/FONT] üzerinde oyuna sahip oluyorsunuz. Sadece [FONT=&quot]Xbox One[/FONT] için değil tabii ki. Ayrıca geri uyumlu [FONT=&quot]Xbox 360[/FONT] oyunlarına da sınırsız erişebiliyorsunuz. Sistem her ay güncellenerek, yeni oyunlar ekleniyor. Zamanı dolan ve eski olan oyunlar gidiyor, yerine de yenileri geliyor. Kısaca karşımızda giderek büyüyen ve güncellenen dev bir oyun kütüphanesi bulunuyor. Ayrıca [FONT=&quot]29,00 TL[/FONT] olan fiyat kısa süreliğine [FONT=&quot]yeni üyelere[/FONT], [FONT=&quot]Türkiye’de[/FONT] sadece [FONT=&quot]1 TL[/FONT], [FONT=&quot]Amerika’da[/FONT] ise 1 Dolar olarak sunuluyor. Süre tamamlandığında ise eski fiyattan üyeliğimiz devam ediyor.[/FONT]
[FONT=&quot]Xbox Game Pass genelde [FONT=&quot]PlayStation Now[/FONT] ile karşılaştırılsa da aslında sistemler çok farklı. Şöyle ki; [FONT=&quot]PlayStation Now[/FONT] bir yayın servisi. Yani, oyunları indirmek yerine internet bağlantınız üzerinden oyunları oynuyorsunuz. [FONT=&quot]Xbox Game Pass[/FONT]‘de ise [FONT=&quot]Xbox One[/FONT]‘ınıza oyunları indirmeniz gerekiyor. İndirmiş olduğunuz oyunlara sahip olamıyorsunuz fakat aboneliğiniz süresince istediğiniz kadar oynamanıza fırsat veriyor. İlle de benim olsun diyorsanız sisteme üye olduğunuz için size özel [FONT=&quot]%20[/FONT] indirim hakkı veriyor.[/FONT]
[/FONT]
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
[h=1]Xbox Game Pass sistemine eklenecek Şubat 2018 oyunları belli oldu[/h][h=2]NBA 2K17, WWE 2K17, Halo Wars 2 ve çok daha fazlası, Xbox oyuncularını bekliyor.
[/h][FONT=&quot]
[FONT=&quot]Xbox Game Pass sisteminin Şubat 2018 oyunları, [FONT=&quot]resmi siteden[/FONT] yapılan açıklama ile birlikte belli oldu. Microsoft ekibinden gelen açıklamalara göre [FONT=&quot]NBA 2K17, WWE 2K17, Halo Wars 2[/FONT] ve çok daha fazlası, Xbox oyuncularını bekliyor. Şu an kütüphanesinde 100’den fazla video oyunu bulunduran bu sisteme, [FONT=&quot]aylık ücret[/FONT] ödeyerek sahip olabiliyorsunuz. [FONT=&quot]WWE Network, Netflix veya Spotify[/FONT] gibi yani. Peki, bu sisteme eklenen yeni oyunlar ne oldu? Bu sorunun cevabını da hemen haberimizin devamında sizlere verelim.[/FONT]
Xbox_GamePass_16x9_February_Final-Asset-hero.png

Yapılan açıklamalara göre Xbox One oyuncuları, Şubat 2018 içerisinde [FONT=&quot]Xbox Game Pass sisteminde yeni olarak NBA 2K17, WWE 2K17, Halo Wars 2, Darksiders II: Deathinitive Edition, Fable Anniversary, Rime, [FONT=&quot]Riptide Renegade GP ve Letter Quest: Grimm’s Journey[/FONT] oyunları ile karşılaşacak. Açıkçası, Microsoft tarafından açıklanan bu liste gerçekten kusursuz. Evet, [FONT=&quot]NBA 2K17 ve WWE 2K17[/FONT]oyunlarının daha yeni sürümleri şu an piyasada ama geçen senenin oyunu ile bu senenin oyunu arasında gerçekten çok fark bulunuyor mu? Bizce hayır.[/FONT]
[FONT=&quot]2K Games ekibinin oyunları haricinde; Halo Wars 2, Darksiders II: Deathinitive Edition, Fable Anniversary, Rime, Riptide Renegade GP ve Letter Quest: Grimm’s Journey oyunlarını da kesinlikle denemeniz gerekiyor. Bizler çok [FONT=&quot]Riptide Renegade GP ve Letter Quest: Grimm’s Journey[/FONT] oyunlarını oynamadık ama duyduğumuz kadarıyla, oynamaya değer video oyunları. Diğerlerini de zaten bizler oynadık ve direkt olarak önerdiğimizi [FONT=&quot]rahatlıkla söyleyebiliriz[/FONT].[/FONT]
[/FONT]
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Geriye dönük uyumluluk, Microsoft için bir vurgu noktası olmayı sürdürüyor ve bu çabalar bugün devam ediyor. Bir yenisi daha eklendi.
Geriye dönük uyumluluk, Microsoft için bir vurgu noktası olmayı sürdürüyor ve bu çabalar bugün devam ediyor. Xbox One'ın geriye dönük uyumlu kütüphanesine yeni eklemeler, yeni yılda biraz yavaş olmasına rağmen, günümüzde yeni nesil konsolda oynatılabilen başka bir Xbox 360 oyununun piyasaya sürülmesine işaret ediyor.
Ubisoft'un uzun süredir devam eden stealth-action serisindeki 2010 girişi oyunu Splinter Cell: Conviction, artık Xbox One'da geriye dönük olarak uyumlu. Oyunu fiziksel olarak zaten sahibi iseniz, oynamaya başlamanız için diski Xbox One'a koyabilirsiniz. Alternatif olarak, bir dijital kopyasına sahipseniz, Oyunlar ve Uygulamalar bölümünün İndirmeye Hazır alanına yerleştirilecektir. Xbox Store üzerinden satın alabilirsiniz. Hatta bu haftaki Xbox oyun fırsatlarında da yer almaktadır. Xbox Live Gold abone olmanıza bakılmaksızın, 12 Şubat'a kadar $10 / £4.49 'luk bir fiyata alabilirsiniz.
Oyunun mücedele haritası eğlencelidir. Oyunun en önemli özelliği oyunu co-op modudur; bir arkadaşınızla ana mücadeleden ayrı, yayından gidebilmeleri koordine eden ve birbirlerini destekleyen bir hikaye oynamanıza izin verir.

[h=3]Tom Clancy's Splinter Cell Conviction[/h]
1867-1-076f4f4508b71cef7a7eabd77020cd9c.jpg
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Need For Speed Payback ücretsiz yeni bir mod ekliyor. Ayrıca yeni öğeler ve Alldrive modu da yakında gelecek. Need for Speed Payback geliştiricisi Ghost Games, bu yılın başlarında ücretsiz bir güncelleme olarak açık dünya yarış oyununa bir freeroam modu eklediğini açıkladı.

[h=3]Need For Speed Payback Online Freeroam Mod[/h]
1901-0-b64a12fb6f5114b0547d764483cc7bee.jpg

Need for Speed Payback geliştiricisi Ghost Games, bu yılın başlarında ücretsiz güncelleme olarak açık dünya yarış oyununa bir freeroam modu eklediğini açıkladı. Güncelleme, PS4, Xbox One ve PC için çok yakın zamanda 13 Şubat'ta piyasaya sunulacak. Yeni öğelerin çeşitliliği ve diğer yenilikler de eşlik edecek.
Hayran tarafından talep edilen freeroam moduna Alldrive: Hangout adı verilmektedir ve oyunculara Fortune Vadisini rahatça keşfedebilir veya arabalarını arkadaşlarıyla gösterebilirsiniz. Ghost oyunun resmi web sitesinde, "Burası, arkadaşlarınızla buluşup doğaçlama bir otomobil olmasını istediğiniz zaman gideceğiniz yerdir. Ekibinizin hoş görüntülerini çekmek ve sokakları seyretmek için güzel bir yer." söyledi.
Alldrive'a ek olarak güncelleme, Catch-up paketleri olarak adlandırılan yeni öğeleri de tanıtıyor. Bu oyuncuların araçlarının ilerlemesini hızlandırmalarına izin verir. Paketler, oyunun mücadelesindeki belirli noktalara ulaştıktan sonra kilidi açılan; seviye 6, seviye 11 ve seviye 16 olmak üzere üç çeşit gelir; oyun içi para birimi ile satın alınabilirler. Seviye 6'nın paketleri 71.400; 11 düzeyinde bir paketin fiyatı 131,00; ve bir seviye 16 paketi 180.000'dir.
Ghost ayrıca yeni Underglow ve Tire Smoke varyasyonları ekliyor ve oyuncular yakında tüm donanımsız Hız Kartlarını satma veya satın alma olanağına sahip olacaklar. Son olarak, güncelleme, Payback'in Anlık Görüntü Pro modunda bazı değişiklikler yapıyor. En dikkat çeken nokta geliştirici, bir ekran görüntüsü alırken kamerayı arabanızdan ne kadar uzaklaştırabileceğiniz konusudur. Oyuncular ayrıca parçalara ayırma sırasında da fotoğrafları çekebilirler.
Yeni güncelleme ile ilgili daha fazla ayrıntı EA'nın web sitesinde mevcuttur. Need for SpeedPayback, Kasım 2017'de PS4, Xbox One ve PC için piyasaya sürüldü.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Xbox Live Gold olmasa bile, Xbox One'da bu hafta sonu bedava oynayacak oyunlar var. Bu ücretsiz Xbox One Oyunları'nı hemen oynayın.
[h=3]Bu Hafta Sonu Üç Xbox One Oyunu Ücretsiz[/h]
1948-0-97cf5f13ff5dfe14013ef6edb074c35f.jpg

Yeterince oyun oynamadığınızı mı düşünüyorsunuz? Bunun için Xbox One'da bazı seçenekleriniz olabilir. Üç farklı oyun ücretsiz olarak bu hafta sonu sunuluyor. Ayrıca bunlardan ikisi Xbox Live Gold'a gerek duymuyor.
İlk ikisi NBA 2K18 ve Rainbow Six Siege'dir. 2K18, basketbol sim serisindeki son oyun ve oyun içi para kullanımında bazıları için sakıncalı olsa da oyun alanın da oldukça iyidir. Siege ise Ubisoft'un sürekli gelişen rakip nişancı oyunudur. 2015'te piyasaya sürülmesinden bu yana dikkat çekici bir dönüşüm geçirildi ve yakında çıkacak büyük bir güncelleme ile güçlenmeye devam ediyor.
Bu oyunların her ikisi de, ücretsiz oynanan etkinliklere katılmak için sıklıkla bir gereklilik olan bir Xbox Live Gold üyeliğiniz yoksa bile oynanabilir durumdadır. Bununla birlikte, üçüncü oyun olan Blizzard'ın kahraman nişancısı Overwatch'ı oynamak için aktif bir Gold aboneliğine ihtiyacınız olacak. Daha önceki ücretsiz denemelerde olduğu gibi, Quick Play, Özel Oyunlar ve Arcade'deki tüm kahramanlar ve haritalar da dahil olmak üzere, oyunun çoğunluğunu oynayabileceksiniz. Oyunun Lunar New Year etkinliği devam ediyor ve size bazı yeni Year of the Dog skinlerini açmak için bir şans veriyor.
Bu deneme sürelerinden herhangi birinde yapılan ilerleme, bunları satın almaya karar verdiyseniz tam sürümlere taşınacaktır. NBA 2K18 ve Siege'in ücretsiz etkinlikleri 18 Şubat'a kadar sürecek ve her iki oyun da bu hafta Xbox Store'da satışa sunuluyor; Overwatch ücretsiz etkinliği ise 19 Şubat'a kadar sürecek.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
[h=1]Xbox One X destekli Xbox 360 oyunları gelmeye devam edecek[/h][h=2]Acaba oyuncuların sevdiği oyunlar gelecek mi?
[/h][FONT=&quot]
Microsoft ekibinin [FONT=&quot]Xbox One ailesi ile başardığı çok önemli bir şey var: Geriye dönük uyumluluk programı. Bu program sayesinde, oyuncular halihazırda satın almış oldukları Xbox 360 oyunlarını, Xbox One üzerinde oynayabiliyor. Hatta eğer bir [FONT=&quot]Xbox One X sahibi iseniz[/FONT], bazı geriye dönük uyumluluk programındaki oyunlar, sizin konsolunuza özel bir destek de veriyor ama uzun süredir bu tip oyunlarla karşılaşmıyorduk. Bu yüzden oyuncular da artık Microsoft’un böyle bir şey ile uğraşmadığını [FONT=&quot]düşünmeye başlamıştı[/FONT]. Bugün ise şirketin pazarlama departmanından yetkili bir isim, [FONT=&quot]Xbox One X destekli Xbox 360 oyunlarının[/FONT] gelmeye devam edeceğini bildirdi.[/FONT]
WCCFxboxone.jpg

Şimdilik hangi oyunların, ne zaman, nasıl bir destekle geleceğini bilemiyoruz ama normalde [FONT=&quot]Xbox One X, geriye dönük uyumluluk platformlarındaki video oyunlarında 9 kat daha yüksek bir çözünürlük desteği verebiliyordu. Ayrıca oyunlardaki renk detayları da artıyordu. Buna verebileceğimiz en iyi örnek muhtemelen [FONT=&quot]Halo 3 oyunu[/FONT] olacaktır. Bunun haricinde, oyunlardaki grafik detayları da yükselmekte. Ayrıca, çözünürlük haricindeki diğer özelliklere sadece Xbox One X üzerinde değil,[FONT=&quot] Xbox One S[/FONT] konsolunda da rastlanabiliyor. Çünkü bildiğiniz üzere o konsol da donanım olarak biraz daha iyi orijinal konsoldan.[/FONT]
Bu konsol hakkında daha önce de, “Microsoft şirketinin program yöneticilerinden [FONT=&quot]Kevin Gammilltarafından yapılan [FONT=&quot]açıklamalara[/FONT] göre kısa süre içerisinde [FONT=&quot]1440p[/FONT] çözünürlük desteği gelecek. Başlarda bu desteği yalnızca [FONT=&quot]Xbox One X[/FONT] için tasarladıklarını belirten Kevin Gammill, 1440p desteğinin [FONT=&quot]Xbox One S[/FONT] cihazlarını da kapsayacağını söyledi. Ayrıca ilk olarak yukarıda bahsettiğimiz cihazlar için gelecek olan çözünürlük desteğinin, bir süre sonra tüm [FONT=&quot]Xbox One[/FONT] konsollarını kapsayacağı açıklandı. Yani, 2K çözünürlükte televizyonu olan tüm Microsoft yeni nesil oyun konsolu sahipleri için geliyor söz konusu çözünürlük desteği.” demiştik.[/FONT]
[/FONT]
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Epic Games, Battle Royale oyunu olan Fortnite'ın, oyunun Xbox One, PC, Mac ve iOS sürümleri arasındaki "çapraz oynama, çapraz ilerleme ve çapraz satın alma" desteği için güncelleneceğini duyurdu.
[h=3]Fortnite Çapraz Oynama (Xbox One, PC, Mobil)[/h]
2153-0-20f24f18a87bf4d370d8c36f3c632bf7.jpg

Epic Games, Battle Royale oyunu olan Fortnite'ın, oyunun Xbox One, PC, Mac ve iOS sürümleri arasındaki "çapraz oynama, çapraz ilerleme ve çapraz satın alma" desteği için güncelleneceğini duyurdu. Ayrıca, bu özelliklerin desteklenmesi "önümüzdeki birkaç ay içinde" Android sürümlerine eklenecek.
Epic Games web sitesinde bir yazıda şunlara değinildi; "Microsoft, ima edilenin tersine, uzun zamandır çapraz platform oyununu destekleyen, oyuncuları PC, mobil ve tüm konsollara bağlayan lider bir sesti. Bunu mümkün kılmak için son birkaç ay boyunca onlarla birlikte çalışıyoruz ve bu işlevselliği Xbox'taki diğer platformlarla birlikte Fortnite oyuncularına getireceğiz. Desteklediğimiz her yeni platformu ve gönderdiğimiz her güncellemeyle, daha fazla insana Fortnite'i kazandırmak ve arkadaşlarıyla birlikte oynamayı daha da kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Ve her zaman olduğu gibi, çapraz oyun devreye girecek."
Fortnite bir süredir Xbox One'da ve PC'de piyasaya sürüldü. Fortnite'ın mobil versiyonları 10 Mart'ta açıklandı. Epic'e göre, Fortnite mobil "aynı oyun, aynı harita, aynı içerik, aynı haftalık güncellemeler" ile "Xbox One, PlayStation 4, PC ve Mac'den bildiğiniz 100-oyunculu oyunla aynı".
Duyuru, Sony ile yapılan bir ortaklık sayesinde, Fortnite'in PS4, PC, Mac, iOS ve (nihayetinde) Android arasında çapraz oynama ve çapraz ilerlemeyi destekleyeceğine dair daha önceki bir teyidi izliyor. Fortnite'ın mobil versiyonu için kayıtlar 12 Mart'ta açıldı. iOS ve Android'de "önümüzdeki birkaç ay içinde" bir test olacak.
Katılmak için seçilenler, kayıt olduktan kısa bir süre sonra e-postayla davetiye alır. Önümüzdeki aylarda daha fazla davet gönderilecek, bu yüzden daha fazla fırsatlar için hemen katılmalısınız. Katıldığınızda, arkadaşlarınızla paylaşmak için kodlar da alacaksınız.
Fortnite: Battle Royale için ana ilham kaynağı olarak kabul edilen PUBG, aynı zamanda bir mobil versiyona da sahiptir. Ancak sadece Çin'de kullanılabilir ve çapraz oynamayı desteklemez. PUBG, PS4'te de bulunmuyor. Bu durum, Sony'nin Epic for Fortnite: Battle Royale ile ortak olma konusundaki bariz hevesini açıklayabilir.
Her ne kadar Fortnite'in Xbox One ve PS4 sürümleri şu anda bağlanamıyor olsa da, bunun mümkün olduğunu biliyoruz. Aslında, bir haftasonu için olmuştu, ancak işlevsellik daha sonra kapatıldı.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
[FONT=&quot]20 Mart 2018 tarihinden çıkışını gerçekleştirecek olan Sea of Thieves, günümüzün adını en sık duyduğumuz oyunlarından biri olma niteliğine sahip. Tabii, PlayerUnknown’s Battlegrounds ve Fortnite’ın eline o konuda kimse su dökemez, şimdi bunu hiç tartışmaya gerek yok. Oynanış açısından bizleri heyecanlandırmayı başarmış olan yapım ile ilgili olarak, Microsoft ekibi güzel bir kıyak geçecek gibi görünüyor. Zira, eğer bu sıralar Xbox One X almak gibi bir niyetiniz varsa, haberimize konuk olan yapım, sizlere ücretsiz olarak sunulacak.[/FONT]
[FONT=&quot]
620x320-1.jpg
[/FONT]

[h=3]Zaten Xbox One X varsa elinizde, Sea of Thieves ile ilgili başka şeyler de bulunuyor.[/h][FONT=&quot]Xbox One X almak gibi bir niyetiniz varsa, bu etkinliğe katılan satıcılardan satın almanız gibi bir durumda, sizlere Sea of Thieves’in dijital kopyası sunulacak. Tabii, bu fırsat sadece kısa bir süre için geçerli olacak. Eğer aklınızda bu konsolu almak gibi bir durum varsa, 18 Mart 2018 ile 24 Mart 2018 tarihleri arasındaki satıcıdan satıcıya değişiklik gösteren bir tarihte başlayacak ve yine satıcıdan satıcıya değişen bir tarihte de son bulacak bu kampanya. Bugün, kampanyanın başlama aralığının ilk günü tabii, bu da bir hatırlatma olarak burada dursun.[/FONT]
[FONT=&quot]Elinizde zaten bir Xbox One X veya aynı ailenin başka bir konsolu bulunuyorsa, Sea of Thieves temalı aksesuarlar ilginizi çekebilir. Bu aksesuarların görüntülerini, haberimizin içerisinde görebilirsiniz zaten. Bahsini etmekte olduğumuz aksesuarlar, Xbox kablosuz kontrolcüsü, Seagate marka 2TB’lık Xbox için taşınabilir HDD ve Xbox kontrolcüsü için, şarj etme cihazından oluşmakta. Açıkçasını sorarsanız, cidden çok güzel görünüyorlar. Satıcıları aramak için, Microsoft’un sitesi üzerindeki mağaza arama özelliğini kullanabilirsiniz.[/FONT]
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Kod:
[FONT=TMSans]Cehennem hiç bu kadar iyi görünmemişti. Yeni Doom zaten çok iyi görünen bir oyun ve yakında daha iyi görünecek.[/FONT][FONT=Lato][h=3]Doom 4K Güncellemesi[/h][IMG]https://www.gamer.com.tr/upload/media/entries/2018-03/29/2258-0-afaba941a5358a507b2c2e45a33e757f.jpg[/IMG]
[B]Yeni Doom[/B] zaten çok iyi görünen bir oyun ve yakında daha iyi görünecek. Bethesda, [B]PS4 Pro[/B] ve [B]Xbox One X[/B] için 4K güncellemesinin 29 Mart'ta geldiğini duyurdu.
Bethesda "BFG'nin her patlaması, her iblis ölüm zaferi ve bir Mancubus üzerinden her bir testere dilimi, daha önce hiç olmadığı gibi deneyimlenebilir." dedi. [B]4K güncellemesi[/B] için bir fragman da yayınlandı; isterseniz göz atabilirsiniz.




[h=3]Doom 4K Güncellemesi Tanıtım[/h]
[B]Doom[/B]'u böyle büyük bir deneyim haline getiren şeyin bir parçası, 60FPS'de çalışmasına olan bağlılığıdır. 4K'da bunun mümkün olup olmayacağı görülecektir ve Bethesda bunun hakkında yorumda bulunmamıştır.
Doom'un [B]PC versiyonu[/B], konsol sürümleri üzerinde zaten bir avantaj sağladı, çünkü oyun teçhizatınıza ve kurulumunuza bağlı olarak istediğiniz kadar iyi çalıştırabiliyor.
[CENTER][/CENTER]
[/FONT]
[FONT=Lato]Doom, 2016 yılında PS4, Xbox One ve PC için piyasaya sürüldü. Kasım 2017'de bir [/FONT][FONT=Lato][B]Nintendo Switch sürümü[/B][/FONT][FONT=Lato] çıktı. Ama bu 4K güncellemesini almıyor.[/FONT]
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Epic, Battle Royale için yeni bir güncelleme daha yaptı. Fortnite için yeni bir yama var. Büyük v3.4 güncellemesinin ardından gelen geliştirici Epic, bir avuç hataları çözen ve birkaç performans iyileştirmesi yapan popüler savaş royale oyunu için oldukça küçük bir yama daha dağıttı.
[h=3]Fortnite Güncelleme v3.4.1[/h]
2275-0-a31f14c9578185097bc18b4985bda63b.jpg

Fortnite için yeni bir yama var. Büyük v3.4 güncellemesinin ardından gelen geliştirici Epic, bir avuç hataları çözen ve birkaç performans iyileştirmesi yapan popüler battle royale oyunu için oldukça küçük bir yama daha dağıttı.

Özellikle, v3.4.1 güncellemesi, Pump Shotgun animasyonundaki gecikmeyi düzeltir. Ayrıca, Keskin Nişancı Tüfeği elemelerinin mesafesini göstermeyen oyunla ilgili bir sorunu çözüyor. Son olarak, yama "çoklu" belirtilmemiş kilitlenme düzeltmelerini uygular.
Yama v3.4.1 şimdi PS4, Xbox One ve PC'de indirmek için kullanılabilir. Epic, "yakın gelecekte" mobil sürüm için benzer bir güncellemenin yayınlanacağını ve bunun da platforma özgü bazı düzeltmeleri de içereceğini söyledi. Aşağıdaki veya resmi Fortnite forumlarında yeni güncelleme için kısa yama notlarını okuyabilirsiniz.
En son gelen yama, hem Battle Royale hem de Save the World modlarına yeni içerikler tanıttı. Eski ve yeni bir silah aldı. Güdümlü Füze ve geçici olarak engelli Boogie Bombasını geri getirdi.
Fortnite Güncelleme v3.4 ayrıca Battle Royale: Sniper Shootout v2 için yeni bir sınırlı zaman modunu başlattı. Aynı şekilde, Battle Pass sahiplerine yeni bir haftalık zorluklar da sunuluyor. Güncelleme v3.4 incelemek isterseniz buradan bakabilirsiniz.
Fortnite v3.4.1 Yama Notları
- Birden Fazla Kilitlenme Düzeltmesi
- Pompalı Av Tüfeği Animasyon Gecikmesi
- Keskin nişancı tüfeği ortadan kaldırılması için gösterilen mesafe
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
okunma
XBOXHABERLER





Sonunda Owlboy için PS4 ve Xbox One çıkış tarihi açıklandı. Dijital versiyonlar çok yakında piyasaya sürülüyor, PS4 ve Switch'deki fiziksel yayınlar bu baharda geliyor.
[h=3]Owlboy[/h]
2291-0-391bd14b8c315d8239bb38ad48fefe21.jpg

Övülen side-scroller Owlboy sonunda PS4 ve Xbox One'a geliyor. D-Pad Studio başlangıçta PC oyununu Nintendo Switch, PlayStation 4 ve Xbox One'da aynı anda piyasaya çıkartmayı planlamıştı. Bunun yerine, yalnızca bu yılın başında yayınlanan Switch sürümü oldu. Artık geliştirici, gelecek ay takip edecek olan fiziksel sürümlerle bu ay daha fazla dijital sürümün geleceğini duyurdu.
Owlboy'un dijital PS4 ve Xbox One sürümleri 10 Nisan'da piyasaya sürülecek. Fiziksel PS4 ve Nintendo Switch sürümleri de 29 Mayıs'da yayınlanacak. Oyun bu noktaya ulaşması uzun zaman aldı; geliştirme ilk olarak 2007'de başladı ve Owlboy sonunda 2016'da PC için piyasaya sürüldü, Şubat ayında da Nintendo Switch sürümü yayınlandı.
Owlboy uçtuğunuz, müttefikler topladığınız, onların benzersiz yetenekleri ve öyküleri ile sizin için topçu olarak hareket etmelerini sağlayan piksel sanat platformudur. Büyük zindanlar ve patron savaşları ile geleneksel platform ve hikaye-ağır maceranın doyurucu bir karışımıdır.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Xbox One'da PlayerUnknown's Battlegrounds, yayınlanmasından bu yana büyük bir oyuncu tabanına sahip oldu, ancak içerik bakımından da sadece bir harita sunuyor.
[h=3]PUBG Miramar[/h]
2330-0-19cb31d93ce78d59e4da15c3e8fb7998.jpg

Xbox One'da PlayerUnknown's Battlegrounds, yayınlanmasından bu yana büyük bir oyuncu tabanına sahip oldu, ancak içerik bakımından da sadece bir harita sunuyor. Geliştirici PUBG Corp., PAX East'te bugünün bunun birkaç ay boyunca PC oyuncuları için mevcut olan çöl haritası Miramar'ı eklediğinde Mayıs ayında değişeceğini duyurdu.
PUBG Corp. bugün Miramar adlı çöl haritasının gelecek ay oyunun Xbox One versiyonuna geleceğini açıkladı. Şu anda sadece orijinal harita Erangel oynanabilir. Stüdyo, harita için henüz belirli bir yayın tarihi sunmadı, ancak daha fazla bilgi yakında açıklanacaktır.




Resmi Twitter'da görüntüle


PLAY BATTLEGROUNDS
@PUBG





ICYMI: During our #PAXEast @Xbox Live Session with @deadmau5, @PLAYERUNKNOWN and @majornelson shared that Miramar is coming to Xbox One in May. More information coming soon.
21:46 - 7 Nis 2018


Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik








Bildiğiniz gibi Miramar, Erangel'den çok farklı. Orijinal haritanın yeşil ve gür olduğu, çok sayıda ağaç ve bitki örtüsüne kıyasla Miramar'da bu durum çok daha seyrek. Oyuncular binalar arasında koşarken çok daha fazla hedef olmaya maruz kalıyorlar. Buna ek olarak, harita üç ek araç içerir: minibüs, kamyonet ve jetski.
Diğer PUBG haberlerinde, geliştirici şu anda PC versiyonu için üçüncü bir harita üzerinde çalışıyor. Bu daha küçük bir arena, diğer ikisinin büyüklüğünün çeyreği. Sonuç olarak, daha hızlı çatışmaları ve daha agresif oyun tarzlarını teşvik eder; Aslında, biraz daha Fortnite gibi hissettiriyor.
 
Üst