Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

RTÜK'ten 2 Kanal la Ceza Geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
5,008
12,241
113
ALMANYA
1545840879390.png
RTÜK'ten Fox TV ve Halk TV'ye ceza geldi. Fox Ana Haber bülteni, Fatih Portakal'ın açıklamaları nedeniyle 3 gün, Halk TV'deki 'Halk Arenası' programı ise Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'in konusma lari nedeniyle 5 gün yayınlanmayacak.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, FOX TV ve Halk TV'ye yayın ve para cezası kesti. Verilen cezalara göre FOX Ana Haber'e 1 milyon TL ve 3 gün yayın yasağı, Halk TV'de yayınlanan Halk Arenası programına ise 80 bin TL ile 5 gün yayın yasağı getirildi.
 

DOST_6080

0
Üye
4 Şub 2015
4,944
15,648
113
59
TüRKİYE CUMHURİYETİ
Yerinde güzel örnek bir karaRı uyğulamış RT ÜK.
Haketmişlerdi ne o öyle milletin dokunulmaZlarına laf söylemek yada ima etmek Az Bile iyi oldu bak digerYAyıN organları doğru dürüst yayın yapıyor ceza bile almıyor üstüne üstlük reklam gelirlerinden bile en fazla pay alıyor sizde aynısını yapın gelsin paracıklar itibar.
 

hüseyin22

0
Üye
9 Mar 2018
135
425
63
eğer adam seni adam yerine koymuyorsa sende sandıkta cevabını vereceksin...neden heriki tarafta seçimlere birkaç ay kala tansiyonu yükseltiyor?...taraftar toplamak için...gezen ve akpınarı severim fakat yaşlı olmalarına rağmen aptalca hareket edip birilerinin gazına geliyorlar..fakat bilmedikleri birşey var...türkiye artık eski türkiye deyil..artık başkanlıkla yani tek adam yönetiyor ülkeyi...ne demek bu...bu şu demek..kralda benim padişahta ben..yan bakana posta koyana,benim fikirlerime karşı çıkanı emrimde çalışan savcı ve hakimler ile zindana atar iflahını keserim...haaa recep gitmiş kemal gelmiş deyişen birşey olurmu..o kişinin fıtratına hamuruna cibiliyetine bağlı...ister hoşuna gitsin ister gitmesin sistem artık bu...ister kenarda durursun istersen bir düzine insan kafanı omuzunu okşadı diye mal gibi ortaya atlarsın...seçim hakkı senin...
 

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
5,008
12,241
113
ALMANYA
Halk Arenası ve Fox Ana Haber yerine belgesel yayınlanacak

BBSZtaS.img


Fox Ana Haber’e 3, Halk TV'de yayınlanan Halk Arenası programına 5 kez yayın durdurma cezası veren Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), durdurulacak yayınların yerine belgesel yayınlanmasını kararlaştırdı. RTÜK, yayınlanacak belgesellerin kasetlerini kanallara gönderirken FOX TV karara itiraz edildiği ve normal yayın akışına devam edileceğini açıkladı.

RTÜK, 'Toplumu kin ve düşmanlığa tahrik etmek, toplumda nefret duyguları oluşturmak' gerekçeleriyle Fox Ana Haber’e 3 gün, Halk Arenası programına da 5 kez yayımlanmama cezası vermişti. RTÜK, ceza kestiği programların yayın saatlerinde yayınlanacak programları belirledi. Halk TV ve Fox TV’de verilen ceza ile iki kanalda belgesel programlar yayınlanacak.

1 Şubat -8-15 Şubat tarihlerinde Yılmaz Özdil'in katıldığı Halk Arenası programı nedeniyle verilen 3 program durdurma ve 22 Şubat-22 Mart arasında ise Müjdat Gezen ile Metin Akpınar'ın katıldığı program nedeniyle verilen 5 program durdurma uygulanacak. 4-5-6 Şubat tarihlerinde de Fatih Portakal ana habere verilen yayın durdurma nedeniyle yayın yapamayacak.

Konuyla ilgili Odatv'ye konuşan RTÜK üyesi İlhan Taşcı şunları söyledi:

“Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olan Halk Arenası ile Fox ana haber bültenleri yerine belgesel yayınlanacak. Hangi saatlerde hangi belgesellerin yayınlanacağı da yayıncılara iletildi.”

FOX TV’den açıklama

FOX TV’den yapılan açıklamada, RTÜK’ün program durdurma kararına itiraz edildiği ve 3 program yayın durdurma kararının askıya alındığı ve normal yayın akışına devam edileceği duyuruldu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst