2000 serisi hariç diğer modellerden birşey beklemeyin uzun ömürlü diye yıllardır yazıyoruz hala gidipte alanlar hatayı kendisinde arayacak olay bu kadar basit.2000 serisi olmasa next olmazdı 2000 hariç diğer hiçbir seride zaten tutmadı uzun ömürlüde olmadı yani sonuç dinleyin biraz ona göre cihaz model alın.
Sayın mach1 hocam
Sözlerinizin tamamına katılmak isterdim fakat Tabiatın Kanununa aykırı .Bizler Next ürünlerini Kaliteli olduğuna inandığımız inandırıldığımız için aldık. hata yapmış olabiliriz amma Nexti Next yapan belirttiğiniz gibi 2000 serisi ise o cihazı alan tüketici faktörü ve isteklerine uygun üretim olduğu içindir. .Bu tip özellikleride en iyi önce sizler biliyorsunuz şimdi bende 3 adet next ürünü var 2 adet minixhd pempe ve blue bir adet de machina3d çift tunerli. minixi aldığımda Alli chipli mühendislik harikası deniyordu yorumlarda(Kutu üzeri ve Kataloğlarda ) evet o günkü ihtiyaca cevap veriyordu ve 2016 yılına kadar destek verildi veren Next firmasıydı bunu kabul ediyorum lütfen, Taşları yerli yerine koyarken Türkiyenin karekteristik özelliği olan dünü inkar edip dün dündür bugün bugündür yanlışına düşmeyelim.
Şunuda kabul edelim Lütfen
Next müşterisi Tüketicidir Tüketendir Tüketilen değildir. Nexti next de Nextde yapan tek faktördür ve tüketici olarak basit hesap yapmaz Sadıktır...
Sevgi Saygıyla
(Not:
Teknik destek sitesindeki güncellemeler içinde teşekkürlerimi sunarım (!),
Konu dışı yazdığım için tüm forum arkadaşlarımdan özür dilerim.)