Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Cihazda gordugum 2 eksik ve bir sorun

metabesk

0
Üye
23 Eyl 2017
69
13
8
Son firmware yuklu cihazimda. Cihazi tamamen xstream iptv icin kullaniyorum, dolayisiyla uydu tarafında sıkıntısı olan arkadaslar ayrica belirtebilir. Öncelikle gordugum ve duzeltilmesi gereken 2 önemli problem var, ozellikle vod tarafinda
1. Vodlarin bazilari surekli takilmakla beraber takildigi durumlarda pause ileri geri sarma komutlari da uzun bir sure yerine getirilemiyor, bu problem hep ayni vodda degil degisik vodlarda ortaya cikiyor, internet priblemi degil çünkü android telefonda hem de wifi kullanmama ragmen bu takilan vodlarda zerre takilma olmuyor. Bu kesinlikle bir firmware bug ı.
2. Yine vodlarda ses izleri secilebiliyorken uydu yayininda kullanilabilen altyazı seçme tuşu olan txt tusu ornek bir vodda altyazi gömülü olmasina ragmen altyaziyi secip goruntuleyemiyor.
3. Daha az gorulmekle beraber bazen de m3u listesi serverdan tam alinamiyor, 12000 kanalli sistemde bazen arka arkaya sadece 2000 kanal listelenebiliyor, bir kac kere cihazin elektrigini kesip geri vermek gerekebiliyor.

Next teki yazilimci arkadaşların gormesi dileğiyle saygilarimla.
 

halil.3737

0
Üye
7 May 2013
405
384
63
mersin
Cihaz gittikce kotuye gidiyor bilmiyorum buna biri el atarda duzeltirler umarim iptv lerde servis kunllananilamiyor diyor ucret li iptv oldugu halde tel actim sorun yok you tube halaa videolar acilmiyor vod daki film ler gucelleniyor ama donuyor
 
Üst